Rólunk

Hogyan kezdődött?

Sok évvel ezelőtt a Linkedinen megismerkedtem Robertoval, aki megmutatta, milyen sok mindent nem tudok még az Excelről. Rengeteget tanultam tőle, a mai napig is őt tartom a mesteremnek. Sok érdekességet (saját „felfedezéseinket”) publikáltunk együtt angolul. Gáborral együtt mi hárman vagyunk a FrankensTeam.

Közben elvégeztem az Excel Hero Academy-t és Gábortól VBA-t tanultam.

A blog

A munkám napi 8 órában Excelről szól. Maximalista vagyok, mindig a legjobb megoldást keresem. Egy idő után ez a legjobb megoldás keresés nem csak a saját, hanem mások munkájára is kiterjedt – elkezdtem segíteni a kollégáimnak, majd tréningeket tartani, komplexebb fájlokat fejleszteni.

Közben megérett a gondolat hogy az angol után magyarul írjak blogot az Excel hétköznapibb, gyakorlati használatáról.

Tevékenységünk: Excel coaching

Nagyon fontosnak tartjuk a tudásmegosztást. Cikkeket írunk, közösséget építünk, tapasztalatot osztunk meg. Nem tankönyvből tanítunk – a tudás gyakorlati hasznosítását tartjuk a legfontosabbnak. Filozófiánk, hogy a hagyományos tréning helyett testre szabott megoldásokat adjunk a kezetekbe: a hozott, fennálló problémák megoldásán dolgozunk együtt. Tapasztalatunk szerint ezzel a módszerrel lehet a legjobban hasznosuló tudást átadni úgy, hogy az hosszú időre megmaradjon.

Kapcsolat

Közösségi oldalaink:


Adatkertészet Facebook csoport


Meetup találkozók

e-mail: adatkerteszet kukac gmail pont com címre!

css.php