Meetup: Személyes találkozók! – örömmel jelentjük rovat

Hosszú várakozás után, több olvasónk érdeklődésére reagálva, s nem utolsó sorban egy véletlennek (bár tudjuk, hogy azok nincsenek… :-)) köszönhetően van egy Meetup csoportunk!

bck1

Mi ez a Meetup?

Egy közösségi oldal, ahol bármilyen témában találsz csoportokat. A csoportok fő tevékenysége a személyes találkozók szervezése. Én a Derrick és Harry blog olvasása során találtam rá az ő meetup csoportjukra, ami projekt menedzsmenttel foglalkozik. Kicsit bátortalanul mentem el az első találkozóra, persze jött Gábor is, aki ismeri „Derrickéket”, így „nem volt akkora para”, hogy 50-60 vadidegen IT-sal voltam egy nagy teremben. Előadást hallgattunk, beszélgettünk sok emberrel. (Volt, akit az Excel is érdekelt! :-))

Felbátorodtam, jelentkeztem több más csoportba, főleg BI és Data Science témakörben.

Aztán találtam egy olasz csoportot is, ahol heti találkozókat szerveznek, nagyon kedvesek, nagyon lelkesek – eljárni ezekre az összejövetelekre kifejezetten jó nyelvgyakorlási lehetőség!

No, és mostmár nekünk is van csoportunk! Egyenlőre havi egyszeri összejövetelt tervezünk, ahol egy kis előadás-tréning előtt / után lehet kérdezni, tapasztalatot cserélni, tippeket megosztani, vagy csak beszélgetni, ismerkedni „hasonszőrűekkel”.

Én tehát nagy lelkesedéssel bíztatok mindenkit, hogy nézzetek körül a Meetup oldalon, csatlakozzatok a mi csoportunkhoz, és keressetek más, számotokra érdekes közösségeket is!

A mi találkozóinkról a Meetup csoportban vagy a Facebook csoportban értesülhettek, vagy a hírlevélben kaphattok róla információt.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

css.php