Egy éves a blog! Játék: rajzolj gráfot betűkből

Adatkertészet_gÉpp ma egy éve, hogy elindítottuk a blogot- az első bejegyzés egy Excelben rajzolt születésnapi torta volt, elfújható gyertyákkal – anyukámnak.

Ebben az egy évben 26 bejegyzést írtunk. Nem túl sok. Talán többet terveztem, de ezek szerint átlagosan 2 hetenként írtunk valamit. Az nem is olyan rossz. Ehm… bár az utóbbi hetekben nem osztottam meg semmit… De dolgozunk valamin. Egy fontos projekten, amit már régóta szeretnék megvalósítani. Hamarosan itt is publikálni fogjuk. Addig is, hogy ne unatkozzatok, egy kis játék következik!

Egy szójátékot mutatunk nektek – Roberto és Gábor régebbi munkája ez a rejtvény készítő alkalmazás, ami eddig kissé elrejtve maradt az angol postok között. A játék neve: Rajzolj gráfot betűkből! Nagyon egyszerű a szabály: az ábrán levő betűket a nyilak mentén kell összeolvasni. Az első feladat: meg kell találni a kezdőpontot, az első betűt, utána már könnyű lesz!

Ti is készíthettek ilyen rejtvényeket az alábbi generátor program segítségével:

Rajzolj gráfot betűkből – rejtvény generátor

Egy csapatépítő tréningen kipróbáltuk, és jó mókának bizonyult a cég sajátos szókincséből, a vezetők nevéből készült ábrák elolvasása.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

És boldog születésnapot anyukámnak!

 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

css.php