Milánóban jártunk

Az elmúlt héten tartottunk egy kis szünetet, és elmentünk vakációzni Milánóba. Néhány olvasónk talán tudja, hogy egy olasz barátunkkal, Robertoval együtt írunk egy angol nyelvű blogot is. Roberto Milánóban él, ezért természetesen vele is találkoztunk. 🙂 A családjával és barátaikkal együtt elmentünk egy kis erdei túrára az Alpok szélére. Canzo városkáig vonatoztunk, és a Corni di Canzo csúcs irányába sétáltunk.
Egy menedékházban nagyon jót ettünk, ittunk finom vörösbort és grappát is, majd egy tanösvényen jöttünk lefelé, ahol sok mókás faragott szobrot láttunk az út mellett: manók, teknősbéka, szitakötő… a részeg szamár volt a legviccesebb. Nagyon sok sárga kankalin nyílt az út mellett, hóvirágot viszont nem láttunk (pedig itt-ott voltak hófoltok). Megnéztünk egy kis erdei múzeumot is, amiben a környező hegyek makettjét láttuk a hegyi ösvényekkel.
Itt egy kis kép válogatás:

[slideshow_deploy id=’585′]
És két közös kép a „nemzetközi” csapatról:

07_team_rifugio

08_team_Duomo

Az angol blogon is megemlékeztünk erről a találkozásról, ott egy grafikont is publikáltunk, ami az Alpokat ábrázolja több, mint 21 ezer képpontból kirajzolva – a Corni di Canzo csúcs is megtalálható közöttünk, keressétek meg!

 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

css.php